24.02.2011 » Fantastiske nyheder (og lidt golf).


Åhhh ja, så er vi her igen.

Igen griber vinteren Danmark i sit iskolde jerngreb og udsigterne til det grønne græs og den hvide kugle er lange. I mellemtiden må man så nøjes med to blå kugler. Ahem.

En fantastisk "lille" nyhed
Noget som kun familien og de allernærmeste har vidst indtil videre, men som jeg nu gerne vil dele med resten af verden (som jo ivrigt følger med her på siden), er følgende:

Jeg skal være far !

Jep, du læste helt rigtigt. Til sommer skal jeg være far til en lille dreng, hvilket jo er fantastisk nyt. Lige for tiden ligger den lille og tumler rundt i maven på min stakkels gravide kone, men man kan allerede tydeligt mærke når han bevæger sig. Til dem der endnu ikke har prøvet at mærke det: Det er sgu' en syret oplevelse! Endnu vildere må det være for Sacha der må gå rundt og føle at hun har en lille alien i maven. Vi glæder os begge helt vildt til den store dag oprander, men indtil da må vi nøjes med at kommunikere med den lille gennem maveskindet :o)

På græs for en kort stund
Tilbage i januar havde vi lige en kort overgang et usædvanligt mildt vejr med over fem plusgrader i dagtimerne og jeg har fik da også udnyttet mine muligheder til at få slået et par spande nede på drivingrange i weekenderne. Efter en ustabil uge med en regulær storm natten til tirsdag d. 8. februar, der nær blæste os ud i Storebælt, så bød lørdag d. 12. på utrolig flot højtryksvejr. Temperaturen lå lige omkring frysepunktet, men da det var fuldstændig vindstille og solen for første gang i år havde skruet op for varmen, så føltes det faktisk helt lunt. Det gav mig samtidig også muligheden for at filme et par sving, som kan ses her nedenfor.
Sammen med Michael og Jan har jeg den sidste tid arbejdet en del på mit takeaway som skal stejles i starten, og "lægges af" når jeg kommer op på toppen. Derudover har fokus været på at undgå at venstre knæ kollapser indad på vej tilbage, samt at komme mere inside i nedsvinget. Derudover skal jeg også forsøge at holde hovedet på plads i tilbagesvinget... En masse tanker som gør det lidt svært i øjeblikket. Det er godt at svinget ikke skal præstere noget på banen pt.


Klik på billedet for at starte filmen.


Som det kan ses er jeg stadig lidt for flad tilbage og en anelse for meget indover i gennemsvinget. Siden den lørdag har jeg arbejdet videre med mine svingtanker til indendørstræning, og det begynder så småt at se bedre og bedre ud. Seneste udgave kan ses her, hvor fokus i høj grad er på at holde hoved og svingcenter på plads i tilbagesvinget - dog samtidig med at hofterne kommer med "tilbage" mod venstre side af billedet. Her har jeg i tidligere sæsoner snydt lidt ved at skubbe hofterne til den modsatte side i tilbagesvinget og dermed miste opspændingen, hvilket formentlig har kostet en del længde:


Klik på billedet for at starte filmen.


Boldkontakten er fantastisk god for tiden, så noget må jeg gøre rigtigt. Det føles også samtidig som om der er godt med smæk i bolden. Selvom man ikke kan se det på denne optagelse, så er min takeaway også forbedret mht. svingplan. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne komme på græs og se om min længde er blevet øget henover vinteren, hvor jeg også har forsøgt at styrketræne jævnligt. Bemærk i øvrigt min hårlinje på ovenstående video. Sacha har i den forbindelse fundet et kælenavn for mig, som hun holder enormt meget af for tiden: Lars Tinding.
Hilarious, skat.

Planerne for 2011
Det faktum at vi bliver forældre til sommer får naturligvis en ganske betragtelig påvirkning på min turneringsplanlægning. Det betyder at når vi kommer ind i juni og nærmer os juli, så dropper jeg turneringsgolf for at være ved Sachas side. Det betyder eksempelvis at jeg ikke spiller Eremitagepokalen i København i år, som jeg ellers har spillet de sidste to år. Derudover vil jeg hellere ikke forsøge at tilmelde mig Mågepokalen eller Message Elite Cup, som begge ligger i juli. Hvor meget spil det bliver til i festugen ved jeg heller ikke. Jeg håber at spille bestballturneringen om onsdagen med min far, hvis det er muligt, men om det bliver det eneste må tiden vise.
Jeg kommer dog ikke til at undvære turneringspil helt i år. I foråret er der en række turneringer som jeg håber at kunne deltage i, heriblandt Danmarksturneringen, og igen til efteråret vil jeg også forsøge at finde plads til et par stykker. Vi bliver dog nød til at tage det lidt som det kommer, da vi hverken ved hvordan Sacha kommer til at have det, eller hvordan baby ender med at opføre sig. Forhåbentlig bliver han en artig lille dreng, som sover igennem hele natten, aldrig græder og kun skider i bleen én gang om dagen ;o)

Til at slutte dagens omgang af er her et billede fra en fastelavnsfest på mit arbejde, hvor jeg gav den som Village People sømand:


Jeg overvejer lidt at adoptere skovsneglen... Hvad synes du skat?

På trods af at sneen og kulden stadig tynger landet, så er der dog én ting som i særklasse er dejligt. Dagens længde er tiltaget med over tre timer! Solopgang 7:20 og solnedgang 17:30... Det er sgu' fantastisk. Jeg elsker virkelig når man bare kan se hvordan det er længere og længere lyst for hver dag der går. Nu mangler vi bare lidt varme, så begynder det at ligne noget.


Indtil da, hit 'em straight.

- Lars


Kommentarer

Comment Script

Navn
E-mail (Publiceres ikke)
Overskrift
Kommentar
Powered by Comment Script